MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Jelibon Sour Patch Kids ile Sevgililer Günü Pastası
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK60'DK
  • PİŞİRME30'DK
  • KİŞİ SAYISI8 Porsiyon

Bu Sevgililer Günü’nde sevdiğinize tatlı ekşi bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Jelibon Sour Patch Kids’li pasta tarifimiz tam size göre. Nefis detaylar için videomuzu izleyin!

Jelibon Sour Patch Kids ile Sevgililer Günü Pastası
MALZEMELER
  • yumurta

    Pandispanya için; 5
  • şeker

    1 su bardağı
  • kabartma tozu

    1 paket
  • un

    1.5 su bardağı
  • süt

    1/3 su bardağı
  • krema

    Ganaj için; 1 su bardağı
  • krema

    (çırpılacak) 1 su bardağı
  • beyaz çikolata

    300 gr
  • Jelibon Sour Patch Kids

    10 paket
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Pandispanyası için; derin bir karıştırma kırdığınız yumurtaları toz şeker ilavesiyle 5 dakika kadar çırpın.

  • 2. Adım

    Un, kabartma tozu ve süt ekleyerek kıvam alana kadar karıştırma işlemini sürdürün.

  • 3. Adım

    Yağlı kağıt serili kek kalıbına aldığınız pandispanya harcının üzerini bir spatula yardımıyla düzeltip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika kadar pişirin.

  • 4. Adım

    Kreması için; malzeme listesinde belirtilen sıvı kremanın bir bölümünü ısıtıp ocaktan alın.

  • 5. Adım

    Beyaz çikolata küplerini ekleyip kremanın sıcaklığıyla erimesini sağlayın. Soğuması için buzdolabına kaldırın.

  • 6. Adım

    Kalan sıvı kremayı bir çırpıcı yardımıyla 8-10 dakika kadar çırpıp kıvam alması için buzdolabına kaldırın.

  • 7. Adım

    Fırından çıkardığınız pandispanyayı kalıbından çıkartıp soğuması için bekletin.

  • 8. Adım

    Soğuyan kremalı beyaz çikolata karışımı ve çırpılmış kremayı ayrı bir yerde karıştırıp pastanın kremasına son şeklini verin.

  • 9. Adım

    Soğuyup dinlenen pandispanyayı keskin bir bıçak yardımıyla ortadan ikiye kesip iki eşit parçaya ayırın.

  • 10. Adım

    Pandispanyanın ara ve üst katlarını hazırladığınız beyaz çikolatalı krema ile sıvayın.

  • 11. Adım

    1. Üzerini "Jelibon Sour Patch Kids" ile kapladığınız pastayı soğuduktan sonra dilimleyerek servis edin.