Atom Tost Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,00/5 Toplam: 6 Oy
view 6.210
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

Atom Tost Malzemeleri

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Yan odada açık bıraktığınız televizyondan yükselen sesin şöyle bir uyarıda bulunduğunu hayal edin: “Mutfağınızın ortasına ev halkını büyük ölçüde etkileyecek bir atom tost düşecek ve bu zamana kadar tostla ilgili olan tüm fikirlerinizi parçalayacak!”
Evet, atom tost! Malzemelerinin lezzeti ile atom kadar çarpıcı bir etki bırakacak olmasından mı, aşırı doyurucu, bol kalorili olmasından mı bilinmez; ama bu ismi almış bi’ kere. Takdir edersiniz ki bize de sadece etkisine kapılmak düşüyor.
Tost hakkında ne düşünürsünüz? Mutfak dünyasına gökten inmiş, harika bir seçenek değil midir? İki ekmek dilimi arasına aklınıza ne gelirse sıkıştırır, üzerine bir baskı, biraz da ısı derecesi uygular ortaya şahane bir yiyecek çıkarırsınız. Hem zahmeti azdır hem de lezzeti sonsuzdur. Yalnız yaşayanların, pratik sevenlerin, çok acıkıp sabırsız kalanların imdadına en leziz, en yardımsever haliyle koşar gelir.

Şimdi sırada onlardan biri, kafelerin menüsünden evinizin mutfağına doğru koşmakta olan atom tost var! Kollarınızı iki yana açıp mı karşılarsınız, tost makinenizi açıp da mı karşılarsınız o karar tamamen size ait. Atom tost yapmanın tüm detayları videomuzda!

Atom tost tarifi, atom tost nasıl yapılır, atom tost hazırlanışı, atom tost yapımı ve daha birçok farklı lezzet MigrosTV videolarında. Bizi takip etmeye devam edin.

Servis Önerisi;

  • Yanında ayran ya da sıcak bir çay ile birlikte ikram edebilir, lezzeti tamamlayabilirsiniz.

 

Atom Tost Yapımı:

1. Tereyağı ile yağladığınız tost makinesine ilk olarak dilimlediğiniz sucukları dizerek, pişirin.
2. Ardından içerisine tuz döküp çırptığınız yumurtayı sucukların üzerine dökerek biraz pişmesini bekleyin.
3. Yumurtalar pişince üzerine sandviç ekmeğini kapatıp tost makinesinin kapağını kapatıp ekmeğin pişmesi için 1 dakika bekleyin.
4. Daha sonra ekmeği çevirerek içerisine önceden pişirdiğiniz sosisleri, salamları ve kaşar peynir dilimlerini koyup ketçap-mayonez ekleyin.
5. Ekmeğin üzerini kapatıp biraz tereyağı ile yağlayıp makinesinin kapağını kapatın ve peynirler eriyene kadar pişirip servis edin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER