MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Keçi Peynirli Karpuzlu Aperatif Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Keçi peynirinin yemeklere kattığı lezzete hayranız. Mesela bu tarifte sizin için karpuz ile ikisini birleştirdik ve hem pratik hem lezzetli bir aperatif çıkardık ortaya…



              
Keçi Peynirli Karpuzlu Aperatif Tarifi
MALZEMELER
  • karpuz

    1 küçük
  • keçi peyniri kalıbı

    1 adet
  • fesleğen

    2 yemek kaşığı taze
  • tuz

    1/2 çay kaşığı
  • karabiber

    1/4 çay kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Karpuzun yarısını dilimler halinde kesin.

  • 2. Adım

    Yuvarlak kesici kullanarak, dilimleri 25 yuvarlak parça haline getirin.

  • 3. Adım

    Bir karpuz kepçesi kullanarak, yeterli miktardaki karpuzu çekip çıkararak karpuzun üst bölümündeki girinti ve çıkıntıları düzeltin.

  • 4. Adım

    Keçi peyniri, 2 yemek kaşığı doğranmış taze fesleğen, tuz ve 1/4 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber ile karıştırın.

  • 5. Adım

    1 ila 2 saat soğutun. Eğer istenirse garnitür ekleyin.