Barbunya Salatası Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 6.233
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Barbunya Salatası Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sağlıklı, protein deposu ve yaz mevsimine yakışır, hafif bir lezzet önerisi ister misiniz ? Vitaminleri ve lezzeti içinde saklı, dolu dolu bir lezzet. Barbunya salatası tarifi MigrosTV’de. Pratik ve hızlı bir şekilde yapabileceğiniz barbunya salatası için videomuzu izleyebilirsiniz. Daha pek çok sağlıklı öneriler, tatlılar, salatalar ve eğlenceli lezzetler için MigrosTV’yi takip etmelisiniz.

Püf noktası:

Kuru barbunyanın siyah haşlama suyunu süzdürdükten sonra kullanın. Kuru barbunya yerine taze barbunya da kullanabilirsiniz.

Barbunya Salatası Yapımı:

1. Derin bir tencereye aldığınız kuru barbunyaları, üzerini geçecek kadar su ilavesiyle diriliğini kaybedene kadar haşlayın.
2. Bol suda yıkayıp kuruttuğunuz maydanoz, taze nane ve dereotunu incecik kıyın. Kornişon turşuları küçük küpler halinde doğrayın.
3. Ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkardığınız kırmızı biberleri turşularla uyumlu olacak büyüklükte kesin.
4. Doğramış olduğunuz tüm malzemeleri derin bir kaseye alıp tuz ve karabiber ilavesiyle karıştırın.
5. Salatanın sosu için; zeytinyağı, balsamik sirke, hardal ve zerdeçalı küçük bir kapta karıştırın.
6. Yoğurt sos için; süzme yoğurt, rendelenmiş sarımsak, mayonez ve kırmızı pul biberi de ayrı bir kapta karıştırın.
7. Salata kasesine aldığınız malzemeleri zeytinyağlı sosla karıştırdıktan sonra servis tabağına alın. Arzu ettiğiniz oranda yoğurt sos ekleyerek servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER