Biberiyeli Çipura Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,64/5 Toplam: 5.391 Oy
view 71.468
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Biberiyeli Çipura Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Biberiyeli Çipura yapmaya ne dersiniz? Biberiyenin, çipuraya kattığı lezzet sıradan olmaktan çok uzak! Balzamik sirke ile harmanlanan, arpacık soğan ile lezzetine lezzet katılan  iştah açıcı çipura tarifini MigrosTV’de. Üstelik çok pratik!

Balığın yanında hem sağlıklı hem de çok lezzetli bir roka salatasına ne dersiniz? Tarif için MigrosTV’ye buyurun.

 

Biberiyeli Çipura Yapımı:

1. Temizlenmiş ve bol suyla yıkanmış çipuraları fırın kabına dizin.
2. Üzerine tuz serpiştirip zeytinyağı gezdirin.
3. Arpacık soğanların kabuklarını soyup zeytinyağında 5 dakika soteleyin.
4. 2 dal biberiye yaprağını ilave edin.
5. Balzamik sirke ekleyip 2 dakika daha soteleyin ve fırın kabındaki balıkların etrafına yerleştirin.
6. Kalan biberiye yapraklarını balıkların üzerine serpiştirin.
7. Üzerini yağlı kağıt ile kapatıp 190 dereceye ayarlanmış fırında 30 dakika pişirin.
8. Üzerindeki kağıdı alıp kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin.
9. Sıcak servis yapın.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER