Dereotlu Poğaça Tarifi
5.397 votes, average: 4,73 out of 55.397 votes, average: 4,73 out of 55.397 votes, average: 4,73 out of 55.397 votes, average: 4,73 out of 55.397 votes, average: 4,73 out of 5
4,73/5Toplam: 5.397 Oy
view 80.627
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Dereotlu Poğaça Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Dereotlu Poğaça Tarifimiz çayın yanında lezzetli bir atıştırmalık arayanlar için! Günün her anında ağızda dağılan kıvamı ile açlığınızı yatıştıracak bu kolay poğaça tarifi için buyurun MigrosTV’ye!

Dereotlu Poğaça Yapımı:

1. Öncelikle margarini eritip soğumasını bekleyin.
2. Ardından bir yumurtanın sarısını üzerine sürmek için ayırın.
3. Un , maydanoz ve dereotu hariç diğer malzemeleri yoğurma kabına alın.
4. Unun bir kısmını ayırıp yoğurmaya başlayın.
5. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde etmelisiniz.
6. Gerekirse biraz daha Migros un ekleyin.
7. Hamura en son incecik doğradığınız dereotu ve maydanozu da ekleyip biraz daha yoğurun.
8. Cevizden büyük parçalar koparıp elinizle açın ve ortasına ezilmiş peynirden koyup kapatın.
9. Üzerlerine fırçayla yumurta sarısı sürün ve susamla süsleyin. 
10. 200 derecede 30-35 dakika kızarıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER