MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Düdüklü Tencerede Et Nasıl Kavrulur ?
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK0'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI0 Porsiyon

Kurban Bayramı’nın baş lezzeti olan kavurmayı en iyi şekilde pişirmek
isteyenler, buraya!
Sizi, sebzeden et çeşitlerine kadar her bir yiyeceği yumuşacık pişirip lezzetini
katlayan düdüklü tencere ile selamlıyoruz.
Sıradaki videomuzda kavurmanızı düdüklü tencerede pişirmenizi teklif ediyor,
size bol lezzet vadediyoruz! Düdüklü tencerede et nasıl kavrulur, tüm
detaylarıyla gösteriyor; kavurmalık ete çok yakışacağını düşünerek özenle
seçtiğimiz, aromatik malzemelerimizle sonucun en iyi olması için kolları
sıvıyoruz.
Siz de bolca lezzet sırrı içeren videomuzu hemen izleyin ve bu Kurban
Bayramı’nda damaklara kazınacak lezzette, en nefis kavurmayı pişirin.
Şimdiden afiyet olsun!

Kavurmayla iyi gidecek pirinç pilavı tarifi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz:

https://migrostv.migros.com.tr/pirinc-pilavi/

Düdüklü Tencerede Et Nasıl Kavrulur ?
MALZEMELER
  • dana kuşbaşı

    500 gram
  • kuru soğan

    1 adet
  • tereyağı

    2 yemek kaşığı
  • sıvı yağ

    1 yemek kaşığı
  • defne yaprağı

    2 adet
  • kekik

    1 çay kaşığı
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı
  • sıcak su

    1,5 su bardağı
  • tuz

    1,5 çay kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Bir düdüklü tencereyi ocakta iyice ısıtın.

  • 2. Adım

    Ardından içerisine küp küp doğranmış olan etleri ekleyip etler suyunu salıp çekene kadar pişirin.

  • 3. Adım

    Ardından içerisine yağları ve kuru soğanı ekleyip kavurmaya devam edin.

  • 4. Adım

    Tuz hariç diğer malzemeleri ve suyunu da ekleyip düdüklü tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yaklaşık 30 dk kadar pişirin.

  • 5. Adım

    Ocaktan alıp tuzunu da ilave ettikten sonra servis edebilirisiniz.