Düdüklü Tencerede Et Nasıl Kavrulur ?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 283
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

Düdüklü Tencerede Et Kavurma Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kurban Bayramı’nın baş lezzeti olan kavurmayı en iyi şekilde pişirmek
isteyenler, buraya!
Sizi, sebzeden et çeşitlerine kadar her bir yiyeceği yumuşacık pişirip lezzetini
katlayan düdüklü tencere ile selamlıyoruz.
Sıradaki videomuzda kavurmanızı düdüklü tencerede pişirmenizi teklif ediyor,
size bol lezzet vadediyoruz! Düdüklü tencerede et nasıl kavrulur, tüm
detaylarıyla gösteriyor; kavurmalık ete çok yakışacağını düşünerek özenle
seçtiğimiz, aromatik malzemelerimizle sonucun en iyi olması için kolları
sıvıyoruz.
Siz de bolca lezzet sırrı içeren videomuzu hemen izleyin ve bu Kurban
Bayramı’nda damaklara kazınacak lezzette, en nefis kavurmayı pişirin.
Şimdiden afiyet olsun!

Kavurmayla iyi gidecek pirinç pilavı tarifi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz:

Pirinç Pilavı Tarifi

Düdüklü Tencerede Et Kavurma Yapımı:

1. Bir düdüklü tencereyi ocakta iyice ısıtın.
2. Ardından içerisine küp küp doğranmış olan etleri ekleyip etler suyunu salıp çekene kadar pişirin.
3. Ardından içerisine yağları ve kuru soğanı ekleyip kavurmaya devam edin.
4. Tuz hariç diğer malzemeleri ve suyunu da ekleyip düdüklü tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yaklaşık 30 dk kadar pişirin.
5. Ocaktan alıp tuzunu da ilave ettikten sonra servis edebilirisiniz.

EN ÇOK İZLENENLER