Etli Firik Pilavı Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,67/5 Toplam: 3 Oy
view 4.338
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Etli Firik Pilavı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Türk mutfağının yöresel lezzetlerinden etli firik pilavını MigrosTV mutfağında pişirik. Pratik tarifi için videomuzu izleyin.

Etli Firik Pilavı Yapımı:

1. Etleri tencerede dışları renk alıncaya kadar pişirin ve ocaktan alın.
2. Aynı tencerede sıvı yağ ve soğanları pembeleşinceye kadar pişirin.
3. Üzerine bulgur ve firiği ekleyip kavurun.
4. Salçayı da ilave edip kavurduktan sonra etleri pilavın üzerine alıp üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyip bulgurlar pişene kadar pişirin.
5. Eğer su az gelirse biraz daha su ekleyip pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER