MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Etli Kuru Fasulye Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME50'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Sofranızda geleneksel bir lezzete yer açın! Enfes dana eti ile lezzetlenen kuru fasulye tarifimiz ile damaklarda uzun süre anılacaksınız. Osmanlı yemeklerinin de odağında olan, pratik ve nefis kuru fasulye için, et seçimini dana etinden yana kullandık. İyi et, iyi gelecek; o kuru fasulye sofraya gelecek! Yanına, MigrosTV‘nin şahane pilav tariflerinden birini eklemeyi de unutmayın!

Etli Kuru Fasulye Tarifi
MALZEMELER
  • tereyağı

    2 yemek kaşığı
  • dana kuşbaşı

    500 gr
  • soğan

    2 adet
  • salça

    2 yemek kaşığı
  • kuru fasulye

    2 su bardağı
  • Migros tuz

    Bir miktar
  • pul biber

    Bir miktar
  • su

    3,5 sb. sıcak
  • tuz

    1 çk.
  • karabiber

    1 çk.
  • pulbiber

    1 çk.
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Tencerede erittiğiniz tereyağının üzerine et ve soğanları atın, etler suyunu çekip soğanlar pembeleşene kadar kavurun.

  • 2. Adım

    Ardından salçayı ilave ettikten sonra sıcak suyunuzu ekleyin.

  • 3. Adım

    Su tekrardan kaynamaya başlayınca fasulyeleri ve tuz ile baharatları da ekleyin.

  • 4. Adım

    Fasulyeler iyice yumuşayana kadar pişirin.

  • 5. Adım

    Piştikten sonra ocaktan alıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.