BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK15'DK
-
PİŞİRME30'DK
-
KİŞİ SAYISI4 Porsiyon
Bolca lifli yapısı sayesinde rahat bir sindirim sürecine yardımcı, protein içeriği sayesinde özelikle kemik ve kas yapısını güçlendirmede etkili olan yeşil mercimek; sofralarımızın vazgeçilmez baklagillerinden biridir. Nefis lezzeti ile midelere bayram ettirirken faydaları ile vücudun sağlığına sağlık katar. Pilava da harika bir yoldaş olur, mevsimin en güzel salatasına da çok yakışır. Peki siz onu nasıl tüketmeyi seversiniz? Bol sulu bir şekilde pişirip ekmeğinizi bandıra bandıra mı; yoksa hafif lapa gibi yapıp sade olarak tüketmeyi mi? Peki tek başına mı daha iyidir yoksa şöyle dana eti arkadaşlığında mı?
Bu tarifimizde şifa dolu yeşil mercimek tanelerine bolca et suyu ekledik. Sarımsak, soğan ile şifasını; domates salçası ile lezzetini artırdık ve ortaya parmakları yedirtecek bir yemek çıkardık!
Hastayı ayağa kaldıracak, gencin gücüne güç katıp çocuğun gelişimine katkıda bulunacak nefis tarifi hemen denemeniz için tüm detaylar videomuzda. Şimdiden afiyet olsun!
Etli yeşil mercimek tarifi, etli yeşil mercimek nasıl yapılır, etli yeşil mercimek nasıl hazırlanır, etli yeşil mercimek hazırlanışı, etli yeşil mercimek malzemeleri, etli yeşil mercimek yapılışı, ev yapımı etli yeşil mercimek, nefis etli yeşil mercimek, pratik etli yeşil mercimek ve daha birçok nefis tarif MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın.