MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Pek Food ile Pratik Kayseri Yağlaması Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME6-8'DK
  • KİŞİ SAYISI2-3 Porsiyon

MigrosTV’de mükemmel bir lezzet serüvenine hazır olun! Şef Halil Şımır’ın özel tarifiyle, Pek Food’un efsane Klasik Lahmacun ürününü kullanarak hızlı ve lezzetli bir Pratik Kayseri Yağlaması yapmaya ne dersiniz?

Migros kalitesi ve Pek Food’un klasik lahmacunuyla evinizde bir lezzet şöleni yaşayın. İnce hamurun mükemmel lezzetle buluştuğu bu tarif, geleneksel Kayseri Yağlaması’nı evinize getiriyor. Pek Food Klasik Lahmacun’u hızlıca hazırlamak için Şef Halil Şımır’ın ipuçlarını izleyin.

Aşağıda yer alan listeden malzemelerinizi hazırlayabilirsiniz. Adım Adım Tarif’i uygulayarak bu şahane tarifi hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Pek Food ile hazırlanan diğer lezzet dolu tarifleri izlemek için hemen tıklayın!

Ayrıca buraya tıklayarak MigrosTV Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Pek Food ile Pratik Kayseri Yağlaması Tarifi
MALZEMELER
  • Pek Food Klasik Lahmacun

    1 paket
  • Domates salçası

    1 yemek kaşığı
  • Su

    1 su bardağı
  • Sıvı yağ

    4 yemek kaşığı
  • Yoğurt

    3 yemek kaşığı
  • Süslemek için; maydanoz

    1 tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak Pek Food Klasik Lahmacun'ları fırın tepsisine dizip, önceden ısıtılmış 220 derecelik fırına gönderiyoruz. Lahmacunlar 6-8 dakika içerisinde pişmiş olacak.

  • 2. Adım

    Lahmacunlar fırında pişerken sosunu hazırlayabiliriz. Sosunu hazırlamak için ilk olarak tavamızın içerisine sıvı yağı döküyoruz. Ardından su ve salçayı da ekleyip karıştırarak pişiriyoruz.

  • 3. Adım

    Pişen lahmacunları fırından çıkarıyoruz. Lahmacunlardan birini servis tabağına alıp üzerine hazırladığımız salçalı sostan bir miktar döküyoruz. Sonrasında diğer lahmacunu üzerine ekleyip tekrardan sosumuzdan döküyoruz. Bu işlemi tüm lahmacunlar bitene kadar tekrarlıyoruz.

  • 4. Adım

    Son olarak hazırladığımız yoğurdu pratik yağlamamızın üzerine döküp maydanoz ile tabağımızı süslüyoruz.