MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Migros Baş Şefi’nden Pitaya Bowl Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

MigrosTV’den herkese merhabalar! Migros Baş Şefi Umut Reçber, dilerseniz akşamdan hazırlayıp saklayarak sabah kahvaltısı olarak tüketebileceğiniz isterseniz de yanınızda götürerek öğün olarak tüketebileceğiniz hem lezzetli hem de sağlık dolu pitaya bowl tarifini sizler için hazırladı!

Özellikle mide ile ilgili sorun yaşayanlara önerilen ve halk arasında ejder meyvesi de olarak bilinen pitayanın başrolde yer aldığı, şeftali, çilek, chia tohumu, yulaf ve sütün eşlik ettiği tarifimizi kesinlikle denemelisiniz.

İlk olarak pitayalarımızı soyup blender’ımızın içerisine alıyoruz. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz şeftali ve uçlarını kopardığımız çileklerimizi de içerisine dahil ederek blend ediyoruz. Son olarak hazırladığımız karışımı derin ve geniş bir kaseye aldıktan sonra chia tohumu, yulaf ve meyvelerimizin kalanlarından üzerini süsleyerek servise hazır hale getiriyoruz. Şimdiden herkese afiyet olsun!

Migros Baş Şefi’nden Pitaya Bowl Tarifi
MALZEMELER
  • Pitaya (ejder meyvesi)

    1 adet
  • Çilek

    8 adet
  • Şeftali

    1 adet
  • Süt

    1 su bardağı
  • Chia tohumu

    1 yemek kaşığı
  • Yulaf ezmesi

    1 yemek kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak pitayalarımızı soyup blender'ımızın içerisine alıyoruz.

  • 2. Adım

    Sonrasında kabuğunu soyduğumuz şeftali ve uçlarını kopardığımız çileklerimizi de içerisine dahil ederek blend ediyoruz.

  • 3. Adım

    Son olarak hazırladığımız karışımı derin ve geniş bir kaseye aldıktan sonra chia tohumu, yulaf ve meyvelerimizin kalanlarından üzerini süsleyerek servise hazır hale getiriyoruz.