MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Mükemmel Tavuk Kanat Pişirme Kılavuzu
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK30'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI0 Porsiyon

Mangal yakılan pikniklerin vazgeçilmezi, barbekü partilerinin en çıtırı olan tavuk kanat, bu kez fırın ile buluşup ızgara lezzetlere bayılanları mutlu etmeye geliyor! Eğer siz de tavuk kanata bayılıyorsanız fakat ne mangal ne de barbekü imkânınız varsa bu kılavuzu incelemeden umutsuzluğa kapılmayın!

Size mangal ya da barbekü aratmayacak sonuçlara ulaştıran fırında tavuk kanat pişirmenin tüm inceliklerini anlattığımız, çeşitli baharatlar ile hazırlanan sos sayesinde mükemmel bir lezzet yakalayabileceğiniz, önemli püf noktaları ile dolu bu kılavuzun size yol göstereceğinden eminiz.

Siz de fırında tavuk kanat nasıl yapılır, fırında tavuk kanat pişirirken nelere dikkat edilmeli, tavuk kanat sosu nasıl hazırlanır? gibi soruların cevaplarını arıyorsanız videomuzu hemen izleyin. Keyifli seyirler ve kolaylıklar!

Mükemmel Tavuk Kanat Pişirme Kılavuzu
MALZEMELER
  • zeytinyağ

    3 yemek kaşığı
  • yoğurt

    1 çay bardağı
  • domates salçası

    1 yemek kaşığı
  • kırmızı toz biber

    1 yemek kaşığı
  • kuru biberiye

    1 çay kaşığı
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı
  • tuz

    1 çay kaşığı
  • kuru nane

    1 çay kaşığı kuru nane
  • sarımsak

    1 diş
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Tüm malzemeleri bir kabın içerisine ekleyin ve iyice karıştırın ardından etleri ilave edip etlerinizi iyice sosa bulayın ve üzerini kapatıp en az 1 saat dinlendirin. Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında etleriniz kızarsan kadar iyice pişirin.

  • 2. Adım

    Tüm malzemeleri iyice karıştırın

  • 3. Adım

    Etlerinizi sosa iyice bulayın

  • 4. Adım

    Üzerini mutlaka kapatın

  • 5. Adım

    En az bir saat dinlendirin