Fırında Bütün Tavuk
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
5,00/5Toplam: 1 Oy
view 6.214
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bütün tavuk, ister haşlama ister fırınlama olsun özel ve geniş sofraların âdeta kurtarıcı lezzetlerinden biridir. Kolayca parçalara bölünmesiyle sofra üyelerine paylaşımın güzelliğini hatırlatırken lezzetiyle de büyülemeyi iyi bilir. Pilav üzerine ekleyerek, lavaş arasına doldurarak ya da yeşillikler yanında keyifle tüketme imkanı bulabileceğiniz bu lezzete siz de sofranızda sıklıkla yer verebilirsiniz.

Sıradaki tarfimiz pratik yapımıyla önce kalpleri; bol protein, lezzet içeriği ve hafifliğiyle damakları fethedecek tabii önce etkili sosumuzu hazırladığımızda!

Evet, bilinenin aksine bu kez tavuğu sadece fırına yollamıyor, öncesinde yoğurt, salça, hardal ve bal ile hazırladığımız sos ile boyuyoruz. Sonrasında bir fırın poşeti yardımıyla sadece 45 dakika sonra buluşmak üzere lezzet yolculuğuna uğurluyoruz.
Detaylar için hemen videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. Tüm malzemeleri bir kabın içerisine alıp çırpın
2. Ardından bütün tavuğun heryerine bir fırça yardımı ile sostan sürün bütün tavuğu fırın torbasına koyup 180 derecede üzeri kızarsan kadar 40-45 dakika kadar pişirip servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER