MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Çipura Izgara Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI3 Porsiyon

Izgara Çipura, “Akşam yemeğinde ne pişirsem?” diye düşünenlerin kurtarıcısı olacak. Sağlığınızdan ödün vermeden hem pratik şekilde hazırlayabileceğiniz hem de lezzetine doyamayacağınız bu tarifi kaçırmayın!


Çipura Izgara Tarifi
MALZEMELER
  • çipura

    3 adet
  • kabak

    2 adet
  • kırmızı

    1 adet
  • sıvıyağ

    5 çorba kaşığı
  • patates

    2 adet
  • un

    1 çorba kaşığı
  • krema

    3 çorba kaşığı
  • mantar

    8-10 adet
  • havuç

    2 adet
  • sarı biber

    1 adet
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Ayıklanmış balıkları arkalı önlü ızgara yapın.

  • 2. Adım

    Diğer tarafta kabukları soyulmuş ve jülyen doğranmış kabak, havuç, kırmızı ve sarı biberi, 2 çorba kaşığı sıvıyağda soteleyin.

  • 3. Adım

    Haşlanmış patatesleri halka şeklinde doğrayın.

  • 4. Adım

    Servis tabağına balığı ve sotelenmiş sebzeleri alın.

  • 5. Adım

    Dilim patatesleri yerleştirin.

  • 6. Adım

    3 çorba kaşığı sıvıyağda unu hafif pembeleşinceye kadar kavurun.

  • 7. Adım

    Krema ve ortadan ikiye kesilmiş mantarları ilave edip kısık ateşte 1-2 dakika pişirin.

  • 8. Adım

    Hazırladığınız mantarlı sosu patates ve balığın üzerine gezdirip servis yapın.