Kadayıflı Çıtır Hindi Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3,88/5 Toplam: 8 Oy
view 3.991
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
5

Kadayıflı Çıtır Hindi Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bugün sofranıza farklı bir lezzeti ağırlamaya ne dersiniz? Nar gibi kızarmış kadayıfın içinde hindi füme ile yeni yılın en güzel lezzeti olmaya aday!

Pişirme önerisi:

Un karışımında çok az miktarda kabartma tozu kullanabilir, farklı baharatlar ekleyebilirsiniz.

Kadayıflı Çıtır Hindi Yapımı:

1. Hindi fileto göğsü dilimler halinde kesip et döveceği yardımıyla inceltin.
2. Yumurtaları geniş bir kapta çırpın. Un, tuz, karabiber ve toz kırmızı biberi geniş bir kapta harmanlayın.
3. Tel kadayıfları mutfak robotundan geçirip geniş bir servis tabağına alın.
4. Et döveceği ile incelttiğiniz hindi filetoları sırasıyla baharatlı un, çırpılmış yumurta ve tel kadayıfa bulayın.
5. Ayçiçek yağını derin bir tavada kızdırın. Hazırladığınız kadayıflı hindi filetoları ekleyip altın sarısı bir renk alana kadar kızartın.
6. Kısa bir süre kağıt havlu üzerinde dinlendirdiğiniz çıtır hindi filetoları bekletmeden sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER