Kağıt Kebabı Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3,38/5 Toplam: 8 Oy
view 15.564
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Kağıt Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kağıt kebabı tarifi en lezzetli haliyle MigrosTV’de.

Püf noktası:

Yağlı kağıtların üzerini su yardımıyla hafifçe nemlendirin.

Pişirme önerisi:

Arzuya göre mevsiminde taze ve sulu domatesler kullanabilirsiniz.

Servis önerisi: 

İncecik kıyılmış dereotu ilavesiyle servis edebilirsiniz.

Kağıt Kebabı Yapımı:

1. Kabuklarını soyduğunuz havuç ve patatesleri küçük küpler halinde doğrayın. Sıcak suda beklettiğiniz arpacık soğanların kabuklarını ayıklayın.
2. Zeytinyağını, yanmaz yapışmaz tabanlı geniş bir tavada kızdırın. Kuşbaşı dana etini ekleyip yüksek ateşte mühürleyin.
3. Arpacık soğanları ekleyip pişirme işlemini orta ateşte sürdürün. Doğranmış patates, havuç ve bezelyeleri ekleyip pişirme işlemini sürdürün.
4. Domates salçası, tuz, karabiber ve kekik ilavesiyle çeşnilendirin. Son olarak eklediğiniz sıcak su ile kıvamını açın.
5. Mutfak tezgahı üzerine aldığınız yağlı kağıtların orta kısımlarına hazırladığınız kebap karışımını paylaştırıp sıkıca sarın.
6. Isıya dayanıklı fırın kabına aldığınız kağıt kebaplarını önceden ısıtılmış 200 derece fırında, 10-15 dakika daha pişirdikten sonra sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER