MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Şimdi En Lezzetli Zamanı! Nefis Barbun Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK30'DK
  • PİŞİRME25'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Barbunyayı barbunya pilaki sanmayın, bildiğimiz balık olandan bahsediyoruz. Kağıda bir güzel serdik, sofralara lezzet serptik. Yapılışını en ince detayına kadar çektik, ba-yı-la-cak-sı-nız! Farklı balık tarifleri için MigrosTV’ye bekliyoruz.


Pazılı barbunya tava tarifimizi izlediniz mi?

Şimdi En Lezzetli Zamanı! Nefis Barbun Tarifi
MALZEMELER
  • barbunya balığı

    1 kg
  • soğan

    3
  • maydanoz

    1 demet
  • konserve bezelye

    1 kase
  • Migros mısır

    1 kase
  • Migros zeytinyağı

    1 kahve fincanı
  • limon

    1
  • Migros tuz

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Balıkları temizleyip yıkayın ve süzgece alın.

  • 2. Adım

    Soğanları soyup ince ince doğrayın ve tuzla ovun.

  • 3. Adım

    Maydanozu kıyıp soğanlara ilave ederek harmanlayın.

  • 4. Adım

    Bezelyeyi süzün.

  • 5. Adım

    Limonu ince ince dilimleyin.

  • 6. Adım

     6 parça yağlı kağıdın üzerini Migros marka zeytinyağı ile hafifçe yağlayın.

  • 7. Adım

    Balıkları kağıtlara paylaştırın.

  • 8. Adım

    Bezelye, mısır ve soğanlı maydanozlu karışımı balıkların yanına ilave edin.

  • 9. Adım

    Üzerine tuz serpin.

  • 10. Adım

     Her bir kağıdı bohça şeklinde kapatarak paket haline getirip yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin.

  • 11. Adım

    Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 25-30 dakika pişirin.

  • 12. Adım

     Kağıt paketleri servis tabaklarına alıp üzerlerini açın.

  • 13. Adım

    3. Dilerseniz limon dilimleri ve dilimlenmiş kırmızı soğan eşliğinde sıcak olarak servis yapın.