Pazılı Barbun Tava Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,14/5 Toplam: 5.132 Oy
view 56.145
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Pazılı Barbun Tava Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Ne olursa olsun tava balığını mı seversiniz? Közlenmiş kırmızı biber ile sarımsağın buluştuğu ve tüm bu olan bitene barbunun şahit olduğu nefis bir tarif sizi bekliyor. Üstelik barbun tava yapmak bir o kadar pratik. Misafirlerinize farklı bir balık lezzeti sunmak istiyorsanız, barbunya tarifimizi kaçırmayın!

Diğer balık tariflerimizi izlediniz mi? Ispanak yaprağında rulo çipura, fırında pazılı çipura, fırında mantar soslu çipura.

Pazılı Barbun Tava Yapımı:

1. Balık sofralarınız için seçme lezzetler hazırlayın.
2. Pazı yapraklarını suda 2-3 dakika haşlayın.
3. Közlenmiş kırmızı biberlerin kabuklarını soyup mutfak robotunda ezin.
4. Migros zeytinyağı ve limon ile tatlandırın.
5. Sarımsakları fırında kabuklarıyla birlikte pişirip içlerini ezin.
6. Balıkları tuz serptiğiniz una bulayıp kızgın zeytinyağında tavada kızartın.
7. Pazı yapraklarını kendi ekseninde yuvarlayarak servis tabağına yerleştirin.
8. Ortasına kırmızıbiber püresi ile sarımsak püresini ilave edin.
9. Üzerlerine zeytinyağı gezdirin. Kızarttığınız balıklarla birlikte servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER