Kaşarlı Levrek Buğulama Tarifi
5.694 votes, average: 4,24 out of 55.694 votes, average: 4,24 out of 55.694 votes, average: 4,24 out of 55.694 votes, average: 4,24 out of 55.694 votes, average: 4,24 out of 5
4,24/5Toplam: 5.694 Oy
view 21.085
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Kaşarlı Levrek Buğulama Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Levrek tava, levrek marin, fırında karidesli levrek derken bir başka levrek tarifimizde şimdi de sıra. Tercihiniz buğulamadan yanaysa bu tarifimiz tam size göre. Kaşarlı levrek buğulama yapmaya ne dersiniz? “Balık buğulama nasıl yapılır?” sorusunun cevabı için videomuza tıklayın! Unutmayın, sağlığınız için #haftadaikigünbalık.

Kaşarlı Levrek Buğulama Yapımı:

1. Güvecin içine sırasıyla dilimlenmiş sarımsakları, ortadan ikiye bölünmüş filetoları, defne yapraklarını, limon dilimlerini, tuzu, karabiberi, tereyağını ve doğranmış domatesleri koyuyoruz.
2. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirip altını kapatmaya yakın rendelenmiş kaşarlarımızı üzerini kapatacak şekilde diziyoruz ve altın rengi olana kadar fırınlıyoruz ve sıcak servis ediyoruz.

EN ÇOK İZLENENLER