MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kaşarlı Levrek Buğulama Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK25'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Levrek tava, levrek marin, fırında karidesli levrek derken bir başka levrek tarifimizde şimdi de sıra. Tercihiniz buğulamadan yanaysa bu tarifimiz tam size göre. Kaşarlı levrek buğulama yapmaya ne dersiniz? “Balık buğulama nasıl yapılır?” sorusunun cevabı için videomuza tıklayın! Unutmayın, sağlığınız için #haftadaikigünbalık.

Kaşarlı Levrek Buğulama Tarifi
MALZEMELER
  • levrek

    2 fileto
  • sarımsak

    4 diş
  • tereyağı

    1 çorba kaşığı
  • defne yaprağı

    3 adet
  • limon

    1 adet
  • domates

    Yarım kavanoz
  • kaşar peyniri

    1 su bardağı
  • karabiber

    1 tutam
  • tuz

    1 tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Güvecin içine sırasıyla dilimlenmiş sarımsakları, ortadan ikiye bölünmüş filetoları, defne yapraklarını, limon dilimlerini, tuzu, karabiberi, tereyağını ve doğranmış domatesleri koyuyoruz.

  • 2. Adım

    Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirip altını kapatmaya yakın rendelenmiş kaşarlarımızı üzerini kapatacak şekilde diziyoruz ve altın rengi olana kadar fırınlıyoruz ve sıcak servis ediyoruz.