Kornişon Turşusu Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,44/5 Toplam: 6.898 Oy
view 36.009
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
8

Kornişon Turşusu Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Klasik tatlardan vazgeçmeyenler için kornişon turşusu tarifi de MigrosTV’de! Dereotu sapı ve sarımsak ile lezzetlenen nefis turşu tarifimiz için bizden ayrılmayın!

Kornişon Turşusu Yapımı:

1. Su, tuz ve sirkeyi bir tencerede kaynattıktan sonra soğumaya bırakın.
2. Dereotu saplarını kavanozun dibine yerleştirip kornişonları dizin.
3. Dizim aşamasında nohut, havuç dilimleri, limon dilimleri, tane karabiber ve sarımsakları aralara serpin.
4. Son olarak soğuyan turşu suyunu kavanoza ekleyin ve kapağı sıkıca kapatın.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER