Lahana Kapuska Tarifi
6.546 votes, average: 4,61 out of 56.546 votes, average: 4,61 out of 56.546 votes, average: 4,61 out of 56.546 votes, average: 4,61 out of 56.546 votes, average: 4,61 out of 5
4,61/5Toplam: 6.546 Oy
view 60.921
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Lahana Kapuska Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Lahana salatası, lahanalı krep ruloları, lahana graten derken farklı tabakta pek çok lahanalı lezzet sunduk. Ödem attırıcı ve şişkinlik giderici özelliği ile rejim dostu lahana ile şimdi de kapuska yapıyoruz. Lahanalı pratik kapuska tarifimizi kaçırmayın!

Lahana Kapuska Yapımı:

1. İnce kıyılmış soğanı, eritilmiş tereyağın içinde kavurun.
2. Soğanlar pembeleşince kuşbaşı doğranmış eti ve salçayı ilave edip kavurmaya devam edin.
3. Tencerenin içine bir miktar tane karabiber ve yeterince tuz katın.
4. Yarım su bardağı su ilave edip yavaş yavaş etin pişmesini bekleyin.
5. Lahana yapraklarını tek tek yıkayıp, ince ince doğrayın.
6. Doğradığınız lahana yapraklarını salçalı etin üzerine koyup tencerenin kapağını sıkıca kapatın.
7. Lahanaları ilave ettikten sonra yaklaşık 1 saat pişirin.
8. Pişerken tencerenin kapağını sadece bir kez suyunu bakmak için açın, gerekirse sıcak su ilave edin ve kaşıkla karıştırın.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER