MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Armut Pasta Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK8'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI8 Porsiyon

“Armudun tatlısını, pastanın en iyisini severim” diyenler bu tarifte buluşuyor! Nefis armutlu bisküvi pasta, tadan herkesi etkisi altına almaya geliyor!
Mevsimin en taze, en leziz armutlarını güzelce rendeleyip tarçın kokusu ve fındık faydası ile buluşturup kısık ateşte sakince kavuruyoruz. Diğer yandan pastanın asıl lezzetini veren yumuşacık krem şanti ve büyüleyici çikolata sosunu hazırlıyoruz. Ezdiğimiz bisküvi parçalarını krem şanti ile karıştırdıktan sonra tepsi tabanına döşüyor, son dokunuşu nefis çikolata sosu ile tamamlıyor, çikolataya doyurup bisküvi sevenleri âşık edecek pastamıza merhaba diyoruz!
Armudun vitamini ve geri kalan tüm malzemelerin lezzeti ile şahane bir sonuç elde ediyor, en ünlü pastanelere taş çıkartıyoruz!
Bu nefis pasta ile ister günü güzelleştirin ister özel bir günü unutulmaz hale getirin; karar sizden tarif bizden. Şimdiden afiyet olsun!

Armutlu bisküvi pasta yapımı, armutlu bisküvi pasta tarifi, armutlu bisküvi pasta yapılışı, armutlu bisküvi pasta hazırlanışı, armutlu bisküvi pasta nasıl yapılır, armutlu bisküvi pasta nasıl hazırlanır, armutlu bisküvi pasta malzemeleri, ev yapımı armutlu bisküvi pasta ve daha birçok farklı pasta tarifi için bizi takip etmeye devam edin.

Armut Pasta Tarifi
MALZEMELER
  • 3 paket petibör bisküvi
  • 1 paket çikolata sos
  • 4 adet armut
  • 1 çk tarçın
  • 1 yk tereyağ
  • 1 paket kremşanti
  • 1 sb kırık fındık
  • 6 yk toz şeker
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak armutları kabukları soyulur ve rendelenir.

  • 2. Adım

    Ardından bir tavaya tereyağ ilave edilir, üzerine rendelenmiş olan armutlar da ilave edilerek suyunu salıp çekene kadar pişirilir.

  • 3. Adım

    Üzerine toz şeker ve tarçın da ilave edilerek pişirme işlemi tamamlandırılır.

  • 4. Adım

    Ve soğuması için kenara alınır.

  • 5. Adım

    Krem şantiyi ve çikolata sosu paketlerin üzerinde yazan tarife göre hazırlanır.

  • 6. Adım

    Bisküviler toz haline getirilir, üzerine pişirmiş olduğunuz armut ilave edilir kremşanti ilave edilir ve iyice karıştırılır, kelepçeli kek kalıbına dökülür.

  • 7. Adım

    Buzdolabında en az 3 saat dinlendirilir, tatlıyı servis etmek için kalıbın kelepçesi açılır ve üzerine çikolata sosu dökülür dilimlenip servis edilir.