MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Hollanda Usulü Elmalı Pay Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Dünya mutfaklarının sevilen lezzetleri, sofralarımıza lezzet katıyor! Daha önce hazırladığımız Gazpacho çorbası ve Brezilya usulü içli köfte tarifimizin ardından şimdi de sırada Hollanda usulü elmalı pay var. Pratik elmalı pay tarifimizi kaçırmayın!

Hollanda Usulü Elmalı Pay Tarifi
MALZEMELER
  • un

    2 su bardağı
  • esmer şeker

    1 su bardağı
  • yulaf

    ½ fincan
  • tereyağı

    ¾ su bardağı
  • şeker

    2/3 su bardağı
  • buğday nişastası

    3 yemek kaşığı
  • soğuk su

    1/4 bardak
  • ekşi elma

    3 su bardağı
  • vanilya

    1 çay kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Geniş bir kapta unu, esmer şekeri, yulafı ve tereyağını karıştırın.

  • 2. Adım

    1 su bardağı kadarını bir kenara ayırın.

  • 3. Adım

    Fırın kabınızın içine karışımı bastırın.

  • 4. Adım

    Büyük bir tencerede buğday nişastasını, suyu ve şekeri karıştırın.

  • 5. Adım

    Yaklaşık 2 dakika karıştırın ve ardından elma ve vanilyayı ekleyin.

  • 6. Adım

    Fırın kabınızın içine unlu karışımı yayın ve iç malzemenizi yerleştirin.

  • 7. Adım

    1 su bardağı ayırdığınız karışımı üzerine kaplayın ve 230 derecelik fırında 40 ila 45 dakika kadar pişirin.