Manisa Bohça Kebabı Tarifi
24 votes, average: 2,92 out of 524 votes, average: 2,92 out of 524 votes, average: 2,92 out of 524 votes, average: 2,92 out of 524 votes, average: 2,92 out of 5
2,92/5Toplam: 24 Oy
view 48.233
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Manisa Bohça Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bohçanızı bu kez günün en leziz, en özel sofrasını kurmak için hazırlamaya var mısınız? Sıradaki tarifimiz; ismi, lezzeti ve sunumu ile herkesi büyüleyecek cinsten; şimdiden söyleyelim!

Tereyağında kavrulan kuşbaşı et, ince ince dilimlenmiş biber, küp küp doğranmış soğan ve domates, minik yeşil kahraman bezelyelerin dahil olduğu hangi yemek kötü olmuş ki diyerek yola çıkıyor, bol vitaminli ve doyurucu bir yemek hazırlıyoruz! Her biri ayrı lezzetli olan malzemeleri pratik bir şekilde hazırladığımız kreplerin içerisine dolduruyor 15 dakika fırınladıktan sonra kabaran iştahlarla buluşturuyoruz!
Sunumu ile sofranızı güzelleştirip her lokmasında lezzete doyacağınız bohça kebabı ile tanışmak için hemen videomuzu izleyin, şimdiden afiyet olsun!

Bohça kebabı tarifi, bohça kebabı yapımı, bohça kebabı nasıl yapılır, bohça kebabı nasıl hazırlanır, bohça kebabı hazırlanışı, bohça kebabı yapılışı, bohça kebabı malzemeleri, ev yapımı bohça kebabı, nefis bohça kebabı, pratik bohça kebabı yapımı ve daha birçok nefis kebap çeşidi için bizden ayrılmayın!

Manisa Bohça Kebabı Yapımı:

1. Etleri tencereye koyup suyunu salıp, çekene kadar pişirin.
2. Daha sonra doğranmış soğanı, biberi ve domatesi ekleyip 10 dk pişirin.
3. Son olarak bezelye, tuz ve baharatları koyun.
4. Biraz daha pişirip, ocaktan alın.
5. Krep için süt, un, yumurta, tuz ve sıvıyağını karıştırın. Krep tavasında ince krepler pişirin.
6. Beşamel sosu için; sos tenceresine tereyağını koyup, eritin.
7. Üzerine unu ekleyip, kavurun.
8. Daha sonra sütü azar azar döküp, topaklanmaması için sürekli karıştırın ve koyu bir kıvam alana kadar pişirin.
9. Tuz ve karabiberini de ekleyin. Daha sonra ocaktan alın.
10. Krebin içine harcı koyup kare olacak şekilde katlayıp fırın tepsisine alın.
11. Üzerine beşamel sos ve rendelenmiş kaşar peyniri ekleyip 180 derece fırında 15 dakika pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER