Mükemmel Somon Pişirme Kılavuzu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,00/5 Toplam: 1 Oy
view 456
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Somon Tarifi Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Yemek yapmaya bu kılavuzu incelemeden başlamayın!

Şefimiz, farklı yemeklerin yapılışı hakkında püf noktaları vermeye devam ediyor. Sırada “Harika bir somon balığı nasıl pişirilir?” sorusunun detaylı cevapları var.

Rengine hayran olduğumuz, besin değerleri ile sağlık bulduğumuz, lezzetine bayıldığımız somon balığının yapımında dikkat etmeniz gereken tüm püf noktaları için videomuzu izleyin.

Somon nasıl yapılır, iyi bir somon için öneriler, somon yapımında nelere dikkat edilmeli, somon pişirirken önemli olan nedir, somon hazırlarken dikkat etmeniz gereken ipuçları gibi birçok detay videomuzda!

Her hafta başka bir yemeğin kılavuzunu sunacağımız video serisinin yayınlanacak yeni bölümü için takipte kalın. Keyifli seyirler!

Somon Tarifi Yapımı:

1. Takoz kesilmiş somon ilk olarak tuz, karabiber ve zeytinyağı ile lezzetlendirilir.
2. Ardından mühürlemek için döküm tava içerisinde her iki yüzü için ön pişirme uygulanıp kenarı alınır.
3. Farklı bir tava içerisine zeytinyağı alıp içerisine tat ve koku salmaları için sarımsak ile biberiye ekleyin.
4. Ardından ayrı bir kasede portakal ve limon suyunu karıştırıp nişasta ekleyip karıştırın.
5. Hazırladığınız karışımı tava içerisine dökün ve 2 dilim portakal ilave edin.
6. Son olarak kenarda beklettiğiniz somonları da ilave ederek sos balığın her yanına bulaşacak şekilde pişirip servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER