MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Narlı Et Kavurma Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Evlerde bereketin sembolü, antioksidan deposu, mucize kırmızı meyve narı bir de kavurma ile birlikte denemeye ne dersiniz? Bambaşka tadı ile Narlı Et Kavurma tarifi MigrosTV’de!

Narlı Et Kavurma Tarifi
MALZEMELER
  • kuşbaşı dana eti

    500 gr
  • soğan

    1 adet
  • arpacık soğan

    6 adet
  • nar tanesi

    100 gr
  • domates salçası

    30 gr
  • zeytinyağı

    30 ml
  • un

    20 gr
  • taze kekik

    4-5 dal
  • tuz

    Bir tutam
  • karabiber

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Tencerede zeytin yağını ısıtın.

  • 2. Adım

    Ufak doğranmış soğanlarla etleri birlikte kavurun.

  • 3. Adım

    Tuz ve karabiber ekleyin. Unu ekleyip karıştırın.

  • 4. Adım

    Salçayı ilave edin. Arpacık soğanları ilave edip 5 dakika daha pişirin.

  • 5. Adım

    Nar tanelerini ekleyip karıştırın ve ocaktan alın.

  • 6. Adım

    Taze kekik yapraklarını da ekleyip sıcakken servis edin. Narlı tariflerimizi kaçırmayın; narlı şerbet, narlı muhallebi. narlı beyaz çikolatalı cheesecake. Sağlıklı ve lezzetli et yemeklerinin sırrı iyi ettedir. Migros'tan aldığınız etler güvenilirdir. Migros, Türkiye'nin her yöresinden düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerden Türkiye'nin en büyük işletme kapasiteli kendi tesisine alım yaparak işler. Migros'taki tüm etler, Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir. Migros Gıda Güvenliği Sistemi kapsamında 60 kişilik uzman kalite ekibi, 220 kalite kontrol noktasında denetimleri gerçekleştirir. Etler et işletme tesislerinden size ulaşana kadar 0-4 °C'de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır.Migros'ta et reyonları her gün yeniden taze ürünler ile hazırlanır. Migros Perakende Akademisi, Taze Gıda Fakültesi, Et bölümünde eğitim göre kasaplar etleri sizin için hazırlar. Lezzetli, her damağa uygun %100 dana etinden üretilen köfteler, özel soslarla tatlandırılmış fırınlık ya da ızgaralık ve ihtiyacınız olan tüm etler sizin için hazırlanır. İyi et, iyi gelecek demektir.