Orman Kebabı
3 votes, average: 4,33 out of 53 votes, average: 4,33 out of 53 votes, average: 4,33 out of 53 votes, average: 4,33 out of 53 votes, average: 4,33 out of 5
4,33/5Toplam: 3 Oy
view 8.558
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Orman Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Akşam yemeğine hem sağlıklı hem leziz hem de doyurucu bir seçenek arıyorsanız, buldunuz demektir; çünkü sıradaki tarifimiz içeriği ile ormanlar kadar zengin, bol renkli, bol malzemeli ve çok besleyici!
Kusursuzluk arayan özel misafirlerinize etkili bir seçenek, her şeyi beğenemeyen küçük çocuğunuza yepyeni bir cevap olacak nefis orman kebabı için yapmanız gereken sadece mevsimin en iyi sebzelerini Migros reyonlarından bulup videomuzu uygulamak için harekette geçmek! Yanına bir de tane tane dökülen bir pilav hazırlarsanız sizden özel aşçı, tadanlardan daha mutlu konuk olmaz. Ağızlar sulandıysa daha fazla geç kalmadan videomuzun detaylarına geçin, şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. Bir kap içerisinde kuzu etini 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve un ile harmanlayın.
2. Uygun bir tencere içerisine kalan zeytinyağını ekleyip kızdırın.
3. Etleri ilave edip karıştırarak pişirin ve suyunu salıp tekrar çekince etleri kap içine geri alın.
4. Aynı tencere içerisine ince doğranmış soğanı ekleyip tereyağını ilave edin ve kavurun.
5. Ardından küp doğranmış havucu ve patatesleri ekleyerek kavurmaya devam edin.
6. Bir süre kavrulduktan sonra eti ilave edip karıştırın. Daha sonra üzerini geçecek kadar su ekleyin ve tuzunu ayarlayıp kapağını kapatın.
7. Orta ateşte malzemeler yumuşayıncaya kadar pişmeye bırakın. Pişen yemeğin içerisine bezelyeleri ekleyin.
8. Sos için küçük bir tava içerisine 1 tatlı kaşığı tereyağı eritip kekik ilave edip kızdırın.
9. Hazırlanan sosu yemek üzerine gezdirip kapağını kapatın ve 10 dakika dinlenmeye bırakın. Yemeğin dinlendirilmesi ardından sıcak bir şekilde servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER