Pandispanya Keki Nasıl Yapılır?
25 votes, average: 3,68 out of 525 votes, average: 3,68 out of 525 votes, average: 3,68 out of 525 votes, average: 3,68 out of 525 votes, average: 3,68 out of 5
3,68/5Toplam: 25 Oy
view 53.726
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
7

Pandispanya Keki Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Nefis fikirler MigrosTV’de. Pasta ve kek tariflerinizde kullanabileceğiniz pandispanya kekini evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz. Kolay tarifimizin tüm adımlarını videomuzdan izleyebilirsiniz. Keki kalıptan çıkarmanın pratik yolunu biliyor musunuz?

Pandispanya Keki Yapımı:

1. 4 yumurta, 4 kahve fincanı toz şekeri mikserde çırpın
2. Yumurta ve şeker çırpılınca yavaş yavaş un ve mısır nişastasını ekleyerek çırpmaya devam edin
3. Kelepçeli bir fırın tepsisini yağlayın, harcı içine dökün.
4. 170 dereceye ısıtılmış fırında 15-20 dakika kadar pişirin ve dışarda biraz soğutun.

EN ÇOK İZLENENLER