Portakal Reçeli
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 364
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
10

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kış mevsiminin en leziz, en sulu, en vitaminli, en turuncu ve en mis kokulu meyvelerinden biri olan portakaldan yararlanıp birbirinden nefis tarifler denemeye bayılanlardan mısınız? Yemek ya da tatlı gibi aklınıza gelen birçok tarife portakal sihrini ekleyip sonucun mükemmel olacağına güvenenlerden misiniz? Eğer öyleyse, sıradaki tarifimize bayılacağınızdan eminiz; karşınızda portakal reçeli!
Taptaze portakalların kabuğunu soyduktan sonra ufak ufak doğrayın ve şeker ile buluşturup kaynamaya bırakın; işte bu kadar basit! Yapımı son derece pratik olan bu nefis reçel ile kahvaltı sofranıza renk ve lezzet katmaya hazır olun! Rengi ile davet eden portakal reçelinizi önce minik minik kavanozlara sonra şirin mi şirin reçel kâselerine doldurun!

Peynirin yakınına onun için yer açın ve diğer yandan da ekmekleri kızartın. Çayı heyecanlandırarak daha çok fokurdatın, ev halkını sevinçten havalara uçurun! Her adımında ruhunuza tatlılık katacak bu reçele daha fazla geç kalmamanız için detaylar videomuzda. Şimdiden afiyet olsun!

Portakal reçeli tarifi, portakal reçeli yapımı, portakal reçeli hazırlanışı, portakal reçeli nasıl hazırlanır, portakal reçeli nasıl yapılır, portakal reçeli malzemeleri, pratik portakal reçeli, nefis portakal reçeli, ev yapımı portakal reçeli ve daha birçok nefis reçel çeşidi için MigrosTV videolarını incelemeye devam edin!

YAPILIŞI:

1. Portakalların kabuklarını soyun. Küp küp doğrayıp bir kabın içerisine ekleyin ardından üzerine şekeri ekleyip ağzı kapalı bir şekilde bir gece bekletin.
2. Ardından ocağa koyup suyu ilave edip kısık ateşte 40 dk kadar kaynatın. Kıvam almaya yakın limon suyunu ekleyip kıvam alınca ocaktan alın soğutup kavanozlayın.
3. 1,5 aya kadar buzdolabında saklayabilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER