Roka Soslu Palamut Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,60/5 Toplam: 10 Oy
view 26.726
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Roka Soslu Palamut Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Nefis balık tarifleri MigrosTV’de! Sırada roka soslu palamut var… Fırında sarıkanat tarifimizi de kaçırmayın!

Roka Soslu Palamut Yapımı:

1. Domatesleri halka dilimleyin.
2. Soğanları halka dilimleyin.
3. Domates ve soğanları fırın tepsisine dizin.
4. Üzerine tuz, şeker, zeytinyağı, taze kekik gezdirin.
5. 180 derece önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.
6. Roka sos için; rondoya roka, ceviz, tuz, karabiber, 4 yemek kaşığı zeytinyağını ilave ederek iyice çekin.
7. Balıkları tuzlayın.
8. Unları harmanlayın, balıkların her yerini una bulayın, fazlasını silkeleyin.
9. Geniş bir tavada yağı iyice kızdırın, balıkları kızartın.
10. Servis tabağına domates, soğan, balık olmak üzere sırasıyla dizin.
11. Üzerine roka sos ilave edin.

EN ÇOK İZLENENLER