Tel Şehriyeli Sütlü Tatlı
1 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 5
1,00/5Toplam: 1 Oy
view 13.839
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
10

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

“Acaba ben, şerbetli tatlıları mı daha çok seviyorum yoksa sütlü tatlıları mı?” gibi bir kararsızlık yaşayıp sonunda da aslında tatlıların her haline bayıldığınıza karar kılıyorsanız buyurun, karşınızda ikisinin karışımı, kararsızların ilacı tel şehriyeli sütlü tatlı! 

Şerbetli tatlılardan kadayıf kadar çıtır, sütlü tatlılardan muhallebi kadar süt kokan nefis bir tatlı ile tanışmaya mısınız? Tel şehriyesi ile daha iddialı, bolca sütü ile daha büyüleyici sonuçlara ulaştıran bu nefis tatlıyı özel bir yemekten sonra sunabilir ya da bol sohbet dolu çay sofralarında çıtayı onunla iyice yükseltebilirsiniz. Fazla maliyet gerektirmeyen ana malzemeleri, çok yormayan pratik yapımı ile ansızın gelen tatlı krizinizi de ansızın gelen misafirinizi de memnun etmeye yeter. Son dokunuşu da sevdiğiniz meyveler ya da kuru yemişlerle üzerini süsleyerek yaparsanız hem gözlere hem de damaklara hitap etmesi garanti olur, bizden söylemesi! Hadi, bu nefis lezzet ile tanışmak için daha fazla geç kalmayın ve videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun! 

Tel şehriyeli sütlü tatlı tarifi, tel şehriyeli sütlü tatlı nasıl yapılır, tel şehriyeli sütlü tatlı yapılışı, tel şehriyeli sütlü tatlı hazırlanışı, tel şehriyeli sütlü tatlı nasıl hazırlanır, ev yapımı tel şehriyeli sütlü tatlı, tel şehriyeli sütlü tatlı malzemeleri, pratik tel şehriyeli sütlü tatlı, tel şehriyeli sütlü tatlı yapımı ve daha birçok nefis tatlı tarifi için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

YAPILIŞI:

1. Tereyağını eritip, şehriyeyi ekleyin ve kavurun. Altın rengi olunca ocaktan alın.
2. Başka bir tencereye süt şeker nişasta un ekleyip çırpın ve pişirin.
3. Muhallebi kıvamına gelince hindistan cevizi ve cevizi ilave edip, tel şehriyeyi ekleyin ve karıştırın.
4. Bir borcamı ıslatıp üzerine muhallebiyi dökün ve dolapta 3-4 saat bekletin üzerine toz antep fıstığı ilave edip servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER