Turuncu Mutfak’tan Tarifler: Meyveli Magnolia
11 votes, average: 4,36 out of 511 votes, average: 4,36 out of 511 votes, average: 4,36 out of 511 votes, average: 4,36 out of 511 votes, average: 4,36 out of 5
4,36/5Toplam: 11 Oy
view 5.916
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Meyveli Magnolia Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Turuncu Mutfak‘ta bu kez, Migros Eğitim Departmanı‘ndan Dilara Yağlıcıoğlu nefis bir meyveli magnolia hazırladı. Pratik ve enfes tarifin tüm detayları videomuzda.

Migros Segment Yönetimi Departmanı‘ndan Serra Özkurt‘un yaptığı nefis beyaz çikolatalı browni tarifi için tıklayın!

Meyveli Magnolia Yapımı:

1. Süt, un, nişasta, toz şeker ve yumurtanın sadece sarısını bir tencerede çırpın.
2. Kısık ateşte pişirin.
3. Kaynamaya başladıktan sonra kremayı ekleyin.
4. 5 dakika daha pişirin.
5. Ardından soğumaya bırakın.
6. Cevizi hafif iri bırakarak rondodan geçirin, bir kenara alın.
7. Bebek bisküvilerini de rondodan geçirin.
8. Pudingi soğuturken de topaklanma olmaması için karıştırmaya devam edin.
9. Meyveleri ince ince doğrayın.
10. Kupun en altına muz dilimlerini yerleştirin.
11. Puding ve bebe bisküvisini birer sıra kupa alın.
12. Kupun kenarlarına çilek dilimlerini dizin.
13. Kupa puding ilave edin.
14. Bir sıra daha bebek bisküvisi koyun.
15. Üstünü bolca ceviz içi ve rulo kat ile süsleyerek servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER