Vişneli Güllaç Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,50/5 Toplam: 5.403 Oy
view 61.904
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

Vişneli Güllaç Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kırmızı meyveler şimdi de güllaca renk katıyor. Ahududu, vişne ve böğürtlen ile lezzetlenen güllaç tarifi ve tüm detayları için videomuza buyurun! Sofralarınızın en ‘tatlı’ renkleri MigrosTV’de!

Fındık ezmeli güllaç, ve çilekli güllaç  tariflerimize bakmadan geçmeyin deriz!

Vişneli Güllaç Yapımı:

1. Şeker, süt, vanilya, vişne suyu ve gül suyunu kaynatın.
2. 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın.
3. Önce bir yaprak güllaç koyun ve üzerine kepçe yardımıyla şerbet dökün.
4. Güllaç yapraklarının yarısını bu şekilde ıslatın.
5. Arasına vişneleri ve file antep fıstığını serpin ve tekrar üstüne güllaç yaprağı ekleyip yapraklar bitene kadar devam edin.
6. Üzerine kalan sütlü vişne şerbetinden ilave edin. Buzdolabında soğutup servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER