Yürek Kavurma Tarifi
8 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 5
4,25/5Toplam: 8 Oy
view 18.265
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Yürek Kavurma Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kolay malzemelerle nefis fikirler vermeye devam ediyoruz! Sağlıklı ve pratik tarifimiz bu kez Gastronom Pelin Dumanlı’dan geliyor. Kolay malzemelerle hazırlayabileceğiniz  yürek kavurma tarifinin tüm püf noktaları da videomuzda. Çiftlik kebabı tarifimizi gördünüz mü?

Yürek Kavurma Yapımı:

1. Kuzu yürekleri kuşbaşı şeklinde doğrayın.
2. Ilık suyun içerisinde 15 dakika bekletin.
3. Soğanı ve biberi minik minik doğrayın.
4. Tavada soğan ve biberleri kavurun.
5. Yüreği ekleyin.
6. Yüreği 10 dakika yüksek ateşte kavurun.
7. Baharatları ekleyin.
8. 2 dakika daha çevirdikten sonra üzerine 1 yemek kaşığı daha zeytinyağı ekleyip servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER