Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Yapılır?
4 votes, average: 4,25 out of 54 votes, average: 4,25 out of 54 votes, average: 4,25 out of 54 votes, average: 4,25 out of 54 votes, average: 4,25 out of 5
4,25/5Toplam: 4 Oy
view 15.939
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

Bol Köpüklü Türk Kahvesi Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Geleneksel ve vazgeçilmez lezzetimiz Türk kahvesi, sohbetlerin de buluşmaların da baş tacı. Şöyle bol köpüklü bir Türk kahvesine ne dersiniz? Daha lezzetli kahveler yapmanız için önerilerimize göz atmalısınız! Bol köpüklü Türk kahvesi nasıl yapılır? Cevabı videomuzda.

Püf noktası;

Kahveyi en kısık ateşte çok yavaş bir şekilde pişirmeye özen gösterin ve pişerken asla karıştırmayın.

Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapımı:

1. İki çay kaşığı türk kahvesini cezveye alın ve üzerine 1 fincan su ekleyin.
2. 15-20 sn. karıştırın ve kısık ateşte pişirmeye bırakın.
3. Kabarmaya başlayınca üzerindeki telveyi kaşık yardımı ile fincana alın.
4. İlk kabarmadan sonra kahvenin yarısını fincana boşaltın ve tekrar ocağa alın. 2. kabarmadan sonra kahvenin tamamını fincana alarak servis edebilirsiniz, afiyet olsun.

EN ÇOK İZLENENLER