MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Dört Peynirli Kanepe Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK30'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Dört peynirin lezzeti bir arada, nefis peynir toplarında!

Püf noktası:

Kırmızı biberli karışıma arzuya göre doğranmış biberiye katabilir, peynirli karışımı grissini ile de servis edebilirsiniz.

Dört Peynirli Kanepe Tarifi
MALZEMELER
  • baget ekmek

    1 adet dilimlenmiş
  • eski kaşar

    100 gram
  • labne peyniri

    200 gram
  • Ezine peyniri

    100 gram
  • tulum peyniri

    100 gram
  • zeytinyağı

    4 yemek kaşığı
  • biber turşusu

    2 adet kırmızı
  • fesleğen

    2 adet taze
  • sarımsak

    2 diş
  • balsamik sirke

    1 tatlı kaşığı
  • tuz

    1/4 çay kaşığı
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı taze çekilmiş taze
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Eski kaşarı rendeleyin. Tulum peyniri ve Ezine peyniri ufalayın.

  • 2. Adım

    Suyunu süzdürdüğünüz labne peyniri, ufalanmış Ezine peyniri, tulum peyniri ve rendelenmiş eski kaşarı derin bir kaseye alın. Rendelenmiş sarımsak, tuz ve taze çekilmiş tane karabiber ilavesiyle karıştırın.

  • 3. Adım

    Suyunu süzdürdüğünüz kırmızı biber turşularını küçük küpler halinde kesin. Fesleğen yapraklarını incecik doğrayın. Zeytinyağı ve balsamik sirke ilavesiyle karıştırın.

  • 4. Adım

    Arzuya göre kısa bir süre fırınladığınız baget ekmek dilimlerini servis tabağına alın.

  • 5. Adım

    Zeytinyağlı ve balsamik sirkeli kırmızı biberleri sonrasında da hazırladığınız peynirli karışımı ekleyip soğuk olarak servis edin.