MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Nefis Carte d’Or ile Taçlanan Tatlılar | Rokoko Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME3'DK
  • KİŞİ SAYISI8 Porsiyon

Bu videomuzda Carte d’Or ile rokoko nasıl yapılır bulabilirsiniz.

Nefis Carte d’Or ile Taçlanan Tatlılar | Rokoko Tarifi
MALZEMELER
  • brownie

    5 dilim
  • süt

    1/2 su bardağı
  • krema

    1 paket
  • pudra şekeri

    3 yemek kaşığı
  • dondurma

    6 top
  • kavrulmuş badem

    1 su bardağı
  • krema

    1 paket
  • bitter çikolata

    80 gram
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak brownie dilimlerini bir kabın içerisinde parçalayın.

  • 2. Adım

    Daha sonra üzerine sütü ilave edip karıştırın.

  • 3. Adım

    Kelepçeli bir kabın içerisini streç film ile kaplayıp hazırladığınız sütlü brownie karışımını içerisine bastırarak ekleyin. 5.Başka bir kabın içerisine soğuk kremayı ve pudra şekerini ekleyip krem şanti kıvamına gelene kadar çırpıp sütlü brownie karışımın üzerine ekleyip buzlukta 1 saat bekletin. 6.Kırık bademleri de ekleyip diğer katmanı için dondurmayı hafif yumuşak kıvama getirip bir kabın içerisine ekleyip çırpın ve bademlerin üzerine ekleyin buzlukta 3-4 saat bekletin. 7.Ardından, son katmanı olan çikolata sosu için bir sos tenceresine kremayı ekleyip ısıtın ardından çikolatayı da ekleyip dolapta 2 saat daha dinlendirip servis edebilirsiniz.

  • 5. Adım

    Başka bir kabın içerisine soğuk kremayı ve pudra şekerini ekleyip krem şanti kıvamına gelene kadar çırpıp sütlü brownie karışımın üzerine ekleyip buzlukta 1 saat bekletin.

  • 6. Adım

    Kırık bademleri de ekleyip diğer katmanı için dondurmayı hafif yumuşak kıvama getirip bir kabın içerisine ekleyip çırpın ve bademlerin üzerine ekleyin buzlukta 3-4 saat bekletin.