MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Glutensiz Çikolatalı Kurabiye Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME10'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Glutensiz Çikolatalı Kurabiye Tarifi çölyak hastaları için evde hazırlanabilecek lezzetli bir alternatif! Sağlıklı içeriği ile büyük küçük herkes için ideal olacak bu tarife bir göz atmaya ne dersiniz? Birbirinden lezzetli ve farklı tarif  için MigrosTV’ye bekliyoruz.


 

Glutensiz Çikolatalı Kurabiye Tarifi
MALZEMELER
  • bitter çikolata

    180 gr.
  • sütlü çikolata

    120 gr.
  • tereyağı

    40-45 gr.
  • glutensiz un

    45 gr.
  • kabartma tozu

    1 çimdik
  • tuz

    1 çimdik
  • yumurta

    2
  • toz şeker

    180 gr.
  • vanilya

    1 çay kaşığı (şurup)
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Tereyağını tavada eritin.

  • 2. Adım

    Bitter çikolataları parçalayıp içine atın ve erimesini bekleyin.

  • 3. Adım

    Ayrı bir kapta un, tuz ve kabartma tozunu harmanlayın.

  • 4. Adım

    Yumurta, şeker ve vanilyayı iyice çırpın.

  • 5. Adım

    Yumurtalı karışımı ve çikolatalı karışıma katın, daha sonra unlu karışımı ekleyin.

  • 6. Adım

    En son parçalamış olduğunuz sütlü çikolata parçalarını ekleyin.

  • 7. Adım

    Fırın tepsisine döküp, 180 derece fırında 8-9 dakika pişirin.