Kadayıf Tarifi
5.227 votes, average: 4,07 out of 55.227 votes, average: 4,07 out of 55.227 votes, average: 4,07 out of 55.227 votes, average: 4,07 out of 55.227 votes, average: 4,07 out of 5
4,07/5Toplam: 5.227 Oy
view 49.813
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Kadayıf Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kadayıf tatlı kültürümüzün en sevilen tariflerinden. Bu lezzetli tatlı tarifini bir de bizden dinleyin! Kadayıfın kullanıldığı farklı bir lezzet için MigrosTV’ye bekliyoruz.

Kadayıf Yapımı:

1. Kadayıfı bir kapta harmanlayın ve sarma yapılacak miktarda alıp tezgaha serin.
2. İçerisine ceviz koyarak sarın.
3. Bu şekilde kalan kadayıfları da sarın.
4. Yumurtaları kırın ve içerisine süt ekleyerek çırpın.
5. Hazırlanan kadayıfları bu sosa batırın ve elinizle fazla sosu sıkıp kızgın yağda kızartın.
6. Şerbeti hazırlayarak bir kâseye alın ve kızaran kadayıfları şerbete batırın.
7. Şerbeti çeken kadayıf dolmalarını servis tabağına alın.

EN ÇOK İZLENENLER