MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Levrek Tava Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME10'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Levrek marin ve fırında karidesli levrek tarifinin ardından sıra geldi enfes bir levrek tava tarifine. Balık pişirme yöntemlerinin en sık kullanılanlarından biri olan tavada kızartma yapıyoruz. Biz levrek dedik ancak siz isterseniz bir de şu tariflerimize bakın; menümüz çok zengin!

Levrek Tava Tarifi
MALZEMELER
  • levrek

    2
  • un

    3 çorba kaşığı
  • tuz

    1 çay kaşığı
  • sıvı yağ

    1 su bardağı
  • maydanoz

    1 demet
  • limon

    1 orta boy
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Levrek filetolarını tuzlayıp unlayarak, fazla ununu silkeleyip bir kenara bırakınız.

  • 2. Adım

    Bir tavada sıvı yağı (Çiçek ya da mısırözü) kızdırınız.

  • 3. Adım

    Filetoların her iki yanlarını kızgın yağda 4-5 dakika kızartınız.

  • 4. Adım

    Tavayı ateşten alıp balıkları servis tabağına dizerek, limon dilimleri ve maydanozla süsleyip servis ediniz.

  • 5. Adım

    Afiyet olsun.