BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK20'DK
-
PİŞİRME60'DK
-
KİŞİ SAYISI4 Porsiyon
Besleyici, sağlıklı, hafif bir seçenek mi istediniz? Sebzeli kuzu haşlamaya ne dersiniz? Sebze ve et birlikteliği, damak tatlarınızda dans ediyormuşçasına hiç bu kadar etkileyici olmamıştı! Etin lezzetini özellikle haşlandığında, tüm vitaminini şöylece suya bıraktığında farkına varanlar için bu tarif mükemmel olacak. Sebzeli kuzu haşlama tarifi MigrosTV’de.
Şimdi hemen bir kasap bir de manav ziyareti yapın. Etin en güzel, en yumuşak yerini sizin için ayıran bir mahalle kasabınız varsa onu özellikle sevin. Sonra doğru mahalle manavınıza, iki kelam ettikten sonra sebzelerin en yeşilini, en tazesini, en vitaminlilerini de seçtikten sonra mutfak zamanı!
Sebzeli kuzu haşlama tarifi, nefis sebzeli kuzu haşlama nasıl yapılır ve daha birçok farklı et tarifi için bizden ayrılmayın.
Püf Noktası:
İlk olarak eti kaynayan suyun içinde köpüğünü bırakana kadar haşlayın. Daha sonra tencere içindeki suyu süzün ve temiz kaynayan su kullanın, aksi takdirde et suyu, yapacağınız yemeği bulanıklaştırabilir.