Sebzeli Kuzu Haşlama Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,25/5 Toplam: 4 Oy
view 32.841
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Sebzeli Kuzu Haşlama Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Besleyici, sağlıklı, hafif bir seçenek mi istediniz? Sebzeli kuzu haşlamaya ne dersiniz? Sebze ve et birlikteliği, damak tatlarınızda dans ediyormuşçasına hiç bu kadar etkileyici olmamıştı! Etin lezzetini özellikle haşlandığında, tüm vitaminini şöylece suya bıraktığında farkına varanlar için bu tarif mükemmel olacak. Sebzeli kuzu haşlama tarifi MigrosTV’de.

Şimdi hemen bir kasap bir de manav ziyareti yapın. Etin en güzel, en yumuşak yerini sizin için ayıran bir mahalle kasabınız varsa onu özellikle sevin. Sonra doğru mahalle manavınıza, iki kelam ettikten sonra sebzelerin en yeşilini, en tazesini, en vitaminlilerini de seçtikten sonra mutfak zamanı!

Sebzeli kuzu haşlama tarifi, nefis sebzeli kuzu haşlama nasıl yapılır ve daha birçok farklı et tarifi için bizden ayrılmayın.

Püf Noktası:

İlk olarak eti kaynayan suyun içinde köpüğünü bırakana kadar haşlayın. Daha sonra tencere içindeki suyu süzün ve temiz kaynayan su kullanın, aksi takdirde et suyu, yapacağınız yemeği bulanıklaştırabilir.

Sebzeli Kuzu Haşlama Yapımı:

1. Kaynayan su içerisine incikleri koyup 15 dakika kadar haşlayın.
2. Daha sonra iri bir şekilde doğranmış olan arpacık soğan, havuç ve patatesleri ilave edin. Ardında defne yaprağı, tane karabiber ve diğer baharatları ilave edip orta ateşte 1 saat kadar pişirdikten sonra servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER