MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Sebzeli Kuzu Haşlama Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME60'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Besleyici, sağlıklı, hafif bir seçenek mi istediniz? Sebzeli kuzu haşlamaya ne dersiniz? Sebze ve et birlikteliği, damak tatlarınızda dans ediyormuşçasına hiç bu kadar etkileyici olmamıştı! Etin lezzetini özellikle haşlandığında, tüm vitaminini şöylece suya bıraktığında farkına varanlar için bu tarif mükemmel olacak. Sebzeli kuzu haşlama tarifi MigrosTV’de.

Şimdi hemen bir kasap bir de manav ziyareti yapın. Etin en güzel, en yumuşak yerini sizin için ayıran bir mahalle kasabınız varsa onu özellikle sevin. Sonra doğru mahalle manavınıza, iki kelam ettikten sonra sebzelerin en yeşilini, en tazesini, en vitaminlilerini de seçtikten sonra mutfak zamanı!

Sebzeli kuzu haşlama tarifi, nefis sebzeli kuzu haşlama nasıl yapılır ve daha birçok farklı et tarifi için bizden ayrılmayın.

Püf Noktası:

İlk olarak eti kaynayan suyun içinde köpüğünü bırakana kadar haşlayın. Daha sonra tencere içindeki suyu süzün ve temiz kaynayan su kullanın, aksi takdirde et suyu, yapacağınız yemeği bulanıklaştırabilir.

Sebzeli Kuzu Haşlama Tarifi
MALZEMELER
  • kuzu incik

    4 adet
  • arpacık soğan

    8 adet
  • havuç

    2 adet
  • patates

    2 adet
  • defne yaprağı

    4 adet
  • sarımsak

    6-7 diş
  • tuz

    1.5 tk.
  • karabiber

    1 tk.
  • pul biber

    1 tk.
  • nane

    1 tk.
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Kaynayan su içerisine incikleri koyup 15 dakika kadar haşlayın.

  • 2. Adım

    Daha sonra iri bir şekilde doğranmış olan arpacık soğan, havuç ve patatesleri ilave edin. Ardında defne yaprağı, tane karabiber ve diğer baharatları ilave edip orta ateşte 1 saat kadar pişirdikten sonra servis edin.