Sebzeli Kuzu İncik Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,88/5 Toplam: 6.629 Oy
view 62.947
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Sebzeli Kuzu İncik Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sebzeli Kuzu İncik Tarifi, kallavi yemek sofralarına yakışacak lezzette. Zeytinyağında pişmiş kuzu incik etinin, portakallı sebze sote ile harmanlanıp tüm lezzetleri içine çektiği bu enfes yemeği siz de denemelisiniz. İyi etin tadına doyacağınız, ağızlara layık Sebzeli Kuzu İncik tarifi MigrosTV’de!

Sebzeli Kuzu İncik Yapımı:

1. Zeytinyağında incikleri una bulayıp 1 dakika kadar yüksek ateşte pişirip kenara alın.
2. Domates hariç bütün sebzeleri doğradıktan sonra az zeytinyağı ile soteleyin.
3. Sotelenen sebzelerin üzerine pişirdiğiniz inciği ilave edin, bir süre pişirdikten sonra etleri komple kapatacak şekilde su ilave edip et bulyonu ekleyin ve 3 saat kadar etler iyice yumuşayıncaya pişirin.
.
.
100. lıklı ve lezzetli et yemeklerinin sırrı iyi ettedir. Migros'tan aldığınız etler güvenilirdir. Migros, Türkiye'nin her yöresinden düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerden Türkiye'nin en büyük işletme kapasiteli kendi tesisine alım yaparak işler. Migros'taki tüm etler, Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir. Migros Gıda Güvenliği Sistemi kapsamında 60 kişilik uzman kalite ekibi, 220 kalite kontrol noktasında denetimleri gerçekleştirir. Etler et işletme tesislerinden size ulaşana kadar 0-4 °C'de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır. Migros'ta et reyonları her gün yeniden taze ürünler ile hazırlanır. Migros Perakende Akademisi, Taze Gıda Fakültesi, Et bölümünde eğitim göre kasaplar etleri sizin için hazırlar. Lezzetli, her damağa uygun %100 dana etinden üretilen köfteler, özel soslarla tatlandırılmış fırınlık ya da ızgaralık ve ihtiyacınız olan tüm etler sizin için hazırlanır. İyi et, iyi gelecek demektir.

EN ÇOK İZLENENLER