Tavada Kolay Börek Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 809
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Tavada Kolay Börek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Tropicana Günaydın ile nefis bir kahvaltıya ne dersiniz? Tavada kolayca hazırlayabileceğiniz lezzet dolu börek tarifimiz hem pratik hem çok leziz. Üstelik yanında Tropicana Günaydın ile güne çok keyifli bir başlangıç yapacaksınız.

Tüm hafta erkenden kalkıyor, şöyle keyfimce bir kahvaltı yapamıyorum diyenler burada mı? Hem hafta sonu kahvaltısını özel geçirmek hem de yorulmak istemeyenler de bu tarafa geçsin! Sizi hiç yormayacak, lezzetiyle mest edip hafta sonu kahvaltısının yıldızı olacak, kolay mı kolay bir tarif önerimiz var. Onunla ne habersiz gelen misafirlerden korkun ne de çay saatlerinin ikramsız geçmesinden; tarifimizi şipşak hazırlayın ve keyfinize bakın! Ne fırın açtıracak ne de ocak üzerinde fokurdayan çayı rahatsız edecek, sadece bir tavada uslu uslu pişecek bu böreğe bayılacaksınız. Dilimlerken içinden yükselecek dumanlara karşı aman sabırlı olun şimdiden uyaralım! Yanına yeşillik, peynir ya da renk renk nefis mi nefis reçel çeşitleri de eklerseniz sofrada mutlu olmayan kimse kalmaz!

Bu lezzet sırrını paylaşır mısınız, paylaşmaz mısınız bilemeyiz; ama ihtiyacınız olan tüm detayların videomuzda olduğunu biliyoruz. Hadi hemen izleyin, şimdiden afiyet olsun!

Kolay tavada börek tarifi, kolay tavada börek yapılışı, kolay tavada börek yapımı, kolay tavada börek malzemeleri, kolay tavada börek nasıl yapılır, kolay tavada börek nasıl hazırlanır, kolay tavada börek hazırlanışı, nefis kolay tavada börek ve daha birçok pratik tarif MigrosTV videolarında. Bizi takip etmeye devam edin.

Tavada Kolay Börek Yapımı:

1. İlk olarak yoğurt sıvı yağ ve yumurtayı iyice çırpın ardından beyaz peyniri çatal yardımı ile ezin kaşar peyniri ve maydanozu da ilave ederek iyice karıştırın.
2. Bir teflon tavaya sıvıyağ dökün üzerine bir yufka kenarları dışarıda kalacak şekilde tamamen kapatın.
3. Yoğurtlu harçtan dökün. Bir yufkanın yarısını ufak parçalar halinde düzenli olarak koyun ve peynirli harçtan ilave edin.
4. Bu işlemi tüm malzeme bitene kadar tekrarlayın.
5. Dışarıya sarkıtarak koyduğunuz yufkayı kapatarak ocağa alın.
6. Kısık ateşte ara sıra altına bakarak pişmesini sağlayın bir tarafı pişince üzerine bir tabak kapatıp ters çevirin pişmeyen tarafını da pişirin ve servis edin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER