MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
UNO 3 Kat Pastaban ile Çikolatalı Pasta Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK'DK
  • PİŞİRME'DK
  • KİŞİ SAYISI Porsiyon

MigrosTV’den herkese merhabalar! UNO 3 Katlı Kakaolu Pastaban ile lezzetli, pratik pasta ve tatlılar yapmak için tarifimizi mutlaka deneyin!

UNO 3 Kat Pastaban ile Çikolatalı Pasta Tarifi
MALZEMELER
  • UNO 3 Katlı Kakaolu Pastaban

    1 paket
  • Krema

    200 ml
  • Doğranmış bitter çikolata

    200 g
  • Tereyağı

    200 g
  • Vanilin

    1 paket
  • Tuz

  • Pudra şekeri

    450 g
  • Krema

    25 ml
  • Üzeri için; Çikolata

    dilediğiniz kadar
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Kremayı kaynamasına izin vermeden dikkatli şekilde ısıtın. Krema ısındığında küçük parçalar haline getirdiğiniz 200 g bitter çikolatayı ekleyin ve çikolatalar tamamen eriyene kadar iyice karıştırın. Pürüzsüz bir kıvama geldikten sonra hazırladığınız ganajdan yarım bardak kadarını ayırın ve geri kalanını buz dolabına koyun.

  • 2. Adım

    Bir kâsede tereyağını yumuşayana kadar çırpın. İçine vanilin ve çay kaşığının ucuyla çok az tuz ekleyin. Pudra şekerini ve kremayı yavaşça ekleyip, düşük hızda karıştırın.

  • 3. Adım

    1,5 – 2 saat süre buz dolabında beklettiğiniz ganajı çıkarın ve yüksek hızda 5 dakika kadar çırpın.

  • 4. Adım

    UNO X3 Katlı Kakaolu Pastaban’ın katların arasına kenarlarına çok gelmeyecek şekilde beyaz krema ile doldurun.

  • 5. Adım

    UNO X3 Katlı Kakaolu Pastaban’ın katların arasına kenarlarına çok gelmeyecek şekilde beyaz krema ile doldurun.

  • 6. Adım

    8 Çırptığınız bu ganajın geri kalanını sıkma poşetine alıp üzerini süsleyin.

  • 7. Adım

    Önceden ayırdığınız yarım bardak oda sıcaklığındaki sosu bir kaşık yardımıyla Pastaban’ın kenarlarından akıtarak dökün.

  • 8. Adım

    Üzerini dilediğiniz kadar çikolatayla süsleyip, tercihen dolapta en az 2 saat dinlendirdikten sonra servis edin.