Zeytinyağlı Enginar Tarifi
6.387 votes, average: 4,67 out of 56.387 votes, average: 4,67 out of 56.387 votes, average: 4,67 out of 56.387 votes, average: 4,67 out of 56.387 votes, average: 4,67 out of 5
4,67/5Toplam: 6.387 Oy
view 93.563
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Zeytinyağlı Enginar Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Zeytinyağlı enginar tarifimiz, sofralarınıza tazelik getirecek. Bu lezzetli tarifi izlemek için buraya buyurun!

Bu tariflerimizi kaçırmayın; zeytinyağlı ıspanak sarma, ekmek üstü enginar ezme, zeytinyağlı biber dolması.

 

 

Zeytinyağlı Enginar Yapımı:

1. Havuç ve patatesleri küp küp doğrayın ve haşlayın.
2. Bezelyeleri de en son aynı suda haşlayın.
3. Enginarları haşlayıp tencereden alın ve başka bir tencereye dizin.
4. Üzerlerine haşladığınız sebze karışımından ekleyin.
5. 1 su bardağı su ilave ettikten sonra, toz şeker ve zeytinyağını her bir enginarın üzerine paylaştırın.
6. Yaklaşık 20 dakika orta ateşte pişirin.
7. Soğuduktan sonra, dereotu ile süsleyerek ikram edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER