Ekmek Üstü Enginar Ezme Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,14/5 Toplam: 5.233 Oy
view 65.834
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Ekmek Üstü Enginar Ezme Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Enginarın ne kadar da sağlıklı bir sebze olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Yine de bazılarımız onu sevmekte ve tüketmekte zorlanıyoruz. Peki ya, sağlık deposu enginarla aranızı yapacak olan bu tarife bir göz atmaya ne dersiniz?

Bu tariflerimizi izlediniz mi? Zeytinyağlı yaprak sarma, zeytinyağlı biber dolması, tarator soslu ıspanak kökü.

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

 

Ekmek Üstü Enginar Ezme Yapımı:

1. Haşlanmış enginarları, sarımsakları, zeytinyağını, maydanozu, limon suyunu, tuzu ve karabiberi mutfak robotuna alıp püre haline getirin.
2. Ekmek dilimlerini tost makinesinde veya yağsız tavada ısıtın.
3. Üzerine jambon dilimlerini yerleştirip enginar püresini sürün.
4. Parmesan peyniri serpip servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER