Domatesli ve Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,54/5 Toplam: 6.004 Oy
view 69.297
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Domatesli ve Mantarlı Tavuk Güveç Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Güveç yemeklerinin en lezzetlilerinden biri Domatesli ve mantarlı güveç tarifinde sıra… Mantar, sivri biber ve kırmızı biber ile renklenen lezzetli ve kolay bir güveç tarifi denemeye ne dersiniz? Hem sebzeden hem beyaz etten vazgeçemeyenler için de şahane. Güveçte yapılışı sebebiyle tavuk etinin içine hapsolan baharatların ve sebzelerin lezzetine bayılacaksınız!

MigrosTV’de şahane lezzetler sizi bekliyor; mantarlı çipura balığı, hamsili güveç ve kremalı bonfile bunlardan yalnızca birkaçı!

iyi-tavuk

Domatesli ve Mantarlı Tavuk Güveç Yapımı:

1. Tavukları irice küp küp doğrayın.
2. Soğanı dörde bölün. Biberleri ve mantarları da doğrayın.
3. Sarımsakları tüm ekleyin.
4. Güveç tenceresine sıvıyağ ekleyin ocağa alın, tüm malzemeleri , tuz ve karabiberi ekleyerek bir iki dakika soteleyin.
5. Daha sonra 2 bardak su ekleyin ve ardından altı kısık bir şekilde 40 dakika pişirin.
6. Çıkardığınızda kıyılmış maydanozu ekleyip karıştırın ve sıcakken servis edin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER