İtalyan Kabaklı ve Sarımsaklı Frittata Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,44/5 Toplam: 6.205 Oy
view 41.858
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

İtalyan Kabaklı ve Sarımsaklı Frittata Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

2014 Dünya Kupası heyecanı MigrosTV’de lezzetle buluşuyor! Dünya Kupası’na yakışır şahane lezzetler ile buluşmaya devam ediyoruz. Gazpacho çorbası ve Uruguay usulü dev sandviçin ardından şimdi de İtalya‘ya gidiyor ve kabaklı ve sarımsaklı frittata tarifi veriyoruz. Kaçırmayın deriz!

İtalyan Kabaklı ve Sarımsaklı Frittata Yapımı:

1. Mantarları haşlayın ve süzün.
2. Haşlanan mantarları istediğiniz büyüklükte doğrayın.
3. Bu sırada fırınınızın ızgarasını açın ve 200 dereceye getirip ısınmaya bırakın.
4. Soğanı, biberi, maydanozu, naneyi ve dereotunu doğrayın.
5. Tavaya sıvı yağı, sarımsağı, soğanı ve kabakları alıp tuz ekleyin 1 dakika kadar kavurun.
6. Üzerine biberleri ekleyip hafifçe kavurmaya devam edin.
7. Mantarları ekleyip 1-2 dakika daha kavurun.
8. Yumurtalara tuz, karabiber, maydanoz, dereotu ve naneyi ekleyip iyice çırpın.
9. Yumurtaları pişen malzemenin üzerine dökün ve eşit dağılmasını sağlayın.
10. Tavayı ocaktan alıp fırına koyun ve 4-5 dakika yumurtalar kabarıncaya kadar pişirin.
11. Frittatanızı dilimleyerek servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER