Körili Et Kavurma
4 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 5
3,50/5Toplam: 4 Oy
view 9.754
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Körili Et Kavurma Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bayram sofralarının, özel davetlerin leziz ikramlıklarından biri olan, her zaman yaptığınız et kavurmasına bu kez farklı bir dokunuş yapmaya ve onunla yeniden tanışmaya ne dersiniz? Genelde tavuk kavurması ile bilinen köri sosu bu kez et kavurması ile buluşuyor ve enfes bir tarif ortaya çıkıyor. Karnınızın doysa bile damaklarınızın doymayacağı bu tarife karşı biraz dikkatle yaklaşırsanız iyi edersiniz. Bir kaşık, bir kaşık daha derken aman ölçüyü kaçırmayın deriz. Hem besleyici hem leziz hem de farklı mı farklı köri soslu et kavurması için malzemeler hazırsa, harikalar yaratmak için mutfak sizi bekliyor. Detaylar videomuzda.

Köri soslu et kavurması nasıl yapılır, köri soslu et kavurması tarifi, köri soslu et kavurması nasıl yaparım, köri soslu et kavurması hazırlanışı ve daha birçok farklı lezzet MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın.

Servis Önerisi;

Yanına fırınlanmış sebzeler ya da bulgur pilavı ekleyerek lezzeti tamamlayabilirsiniz.

 

Körili Et Kavurma Yapımı:

1. Julien şekilde ince doğranmış etleri tavada az yağda soteleyin ve baharatlarla lezzetlendirdikten sonra kenara alın.
2. Ardından yine tava içerisine zeytinyağ ekleyerek ilk önce biberleri kendilerini salana kadar pişirin.
3. Tamamen pişmesini beklemeden doğramış olduğunuz mantarları ekleyin ve tava içerisindeki tüm ürünler pişip
. umuşayınca tuz ve karabiber ekleyin.
4. Son olarak etleri ilave edip köri sosunu ekleyin ve sos tüm malzemelere işleyene kadar karıştırıp sıcak bir şekilde servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER