MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Körili Et Kavurma
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI3 Porsiyon

Bayram sofralarının, özel davetlerin leziz ikramlıklarından biri olan, her zaman yaptığınız et kavurmasına bu kez farklı bir dokunuş yapmaya ve onunla yeniden tanışmaya ne dersiniz? Genelde tavuk kavurması ile bilinen köri sosu bu kez et kavurması ile buluşuyor ve enfes bir tarif ortaya çıkıyor. Karnınızın doysa bile damaklarınızın doymayacağı bu tarife karşı biraz dikkatle yaklaşırsanız iyi edersiniz. Bir kaşık, bir kaşık daha derken aman ölçüyü kaçırmayın deriz. Hem besleyici hem leziz hem de farklı mı farklı köri soslu et kavurması için malzemeler hazırsa, harikalar yaratmak için mutfak sizi bekliyor. Detaylar videomuzda.

Köri soslu et kavurması nasıl yapılır, köri soslu et kavurması tarifi, köri soslu et kavurması nasıl yaparım, köri soslu et kavurması hazırlanışı ve daha birçok farklı lezzet MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın.

Servis Önerisi;

Yanına fırınlanmış sebzeler ya da bulgur pilavı ekleyerek lezzeti tamamlayabilirsiniz.

 

Körili Et Kavurma
MALZEMELER
  • dana eti

    500 gr.
  • kırmızı biber

    1
  • yeşil biber

    1
  • mantar

    8 adet
  • köri sos

    2 çk.
  • tuz

    1 tk.
  • karabiber

    1 çk.
  • kimyon

    1 çk.
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Julien şekilde ince doğranmış etleri tavada az yağda soteleyin ve baharatlarla lezzetlendirdikten sonra kenara alın.

  • 2. Adım

    Ardından yine tava içerisine zeytinyağ ekleyerek ilk önce biberleri kendilerini salana kadar pişirin.

  • 3. Adım

    Tamamen pişmesini beklemeden doğramış olduğunuz mantarları ekleyin ve tava içerisindeki tüm ürünler pişip yumuşayınca tuz ve karabiber ekleyin.

  • 4. Adım

    Son olarak etleri ilave edip köri sosunu ekleyin ve sos tüm malzemelere işleyene kadar karıştırıp sıcak bir şekilde servis edin.